Відомий український лікар педіатр Євген Комаровський дав рекомендації щодо того, як зберігати здорове батьківство під час пандемії. Про це він розповів в Instagram.

Доктор дав зрозумілі рекомендації, які допоможуть зберегти позитивну атмосферу в будинку:

1. Час один на один.

2. Плануйте день.

3. Зберігайте позитив.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

4. Управляйте стресом.

Комаровський відзначає важливість приділяти час кожній дитині. Це дозволить дітям відчути себе в безпеці і дати їм зрозуміти, що вони важливі і улюблені.

Збереження позитиву-це давати дітям позитивні настанови і хвалити їх за те, що вони роблять добре замість того, щоб кричати або лаяти їх за помилки.

Також варто об'єктивно дивитися на ситуацію і розуміти, що дитина не завжди здатна виконувати ваші завдання

Пандемія порушила звичний ритм життя. У збереженні спокою допоможе планування дня. Добре придумати гнучкі, але обов'язкові денні завдання.

Зараз важкий час. Дуже важливо не забувати про свої емоції і управлінні стресом. Важливо слухати, коли діти діляться емоціями. Складіть список речей, які вам подобаються і займіться ними.

Раніше ми повідомляли, Комаровський дав чіткі рекомендації щодо вакцинації дітей.

Як повідомляв "Знай.uа", доктор Комаровський вигуляв на морозі свого колючого друга.

Також "Знай.uа" писав, що Комаровський пояснив, чи потрібно одягати дитину тепліше при застуді.