Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok забавний, але в той же час спокусливий кадр, позуючи на зеленому фотофоні-хромакеї під всім знайому музику від Disney Pictures.

Так, артистка вирішила з'явитися перед камерами в вбранні феї, примірявши міні-плаття фіолетового кольору, суцільно всипане срібними блискітками. Казковий образ красуня доповнила короною на голові, рожевим каре замість "фірмового" довгого світлого волосся, макіяжем з винною помадою на губах.

За спиною у зірки красувалися тонкі ніжні крильця з металевими вставками. Пікантне вбрання дозволило Ользі блиснути і стрункими довгими ногами, і пишними грудьми в глибокому декольте. Також Полякова подякувала численним фанатам за більш ніж мільйон переглядів попереднього ролика, де виконавиця стрибає під ритмічну музику у високих шкіряних ботфортах на підборах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Спасибі за мільйон, а тепер ще мільйон 🤩 💖 "

Оля Полякова, tiktok.com/@polyakova_olya/

@polyakova_olya

Хочу напрыгать миллион 🤩

♬ PiuPiu Dance - 쫑

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику