Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію стильних кадрів, позуючи на тлі манекена в чорно-білу смужку і масивної картини, примірявши спокусливе вбрання. Так, артистка одягла чорну облягаючу міні-сукню, що складається з низу, що нагадує спідницю-олівець і верху, що нагадує укорочений жакет з глибоким декольте.
Красуня блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, доповнивши елегантний образ безліччю золотих каблучок на пальцях, маленькими сережками-кільцями, а також ніжним нюдовим макіяжем. При цьому Леся жартівливо поцікавилася у шанувальників, чи не "заліпило" їх.

"Вас заліпило?

Поставте в коментах ❄️ ️ "
Фолловери залишилися в захваті: "Вбрання карколомне!😍 ", "Всніжило конкретно 🌨🌨🌨☃️☃️☃️❄❄❄🥶🥶🥶😅😅😅", "Мене заліпило від такої краси на фото😍 😍 🔥", " виглядаєш чудово просто вав!!!😇 🤩 ", "Спідницю нижче а то пупок не видно😅", "ти красива і 🔥 🔥 🔥 мені б таку дружину".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.