Українцям запропонували кардинальний варіант зменшення злочинності в Україні. Відповідну петицію опублікували на сайті президента.

У тексті звернення пропонують ввести систему, згідно з якою очікується зменшення злочинності в 5 разів. Для цього автор петиції пропонує ввести довічне ув'язнення для злісних порушників.

"Пропоную варіант зменшення не менш ніж у 5 разів рівня злочинності в Україні. Пеніциарна система повинна виправляти помилки людей. Але якщо вони не розуміють, та не хочуть виправлятися - нехай довічно сидять у в'язницях!!! Є такий закон в Америці "Закон трьох помилок". Пропоную ввести в Україні. З невеликою негативністю. Дівати навіть тих, хто скоює три рази навіть легкі злочини. Такі як злодійство, бандитизм, шахрайство тощо. Українці зітхнуть з полегшенням", - сказано в тексті петиції.

Автор стверджує, що за законом трьох похибок особа, яка вже сиділа за гратами з настанням третього випадку гарантовано отримують довічне ув'язнення.

"Відразу треба більш жорсткі терміни по всіх правопорушеннях. Також створити систему, згідно з якою ув'язнений повинен заробляти на свій хліб насущний", - пропонує українець.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше ми повідомляли, субсидії постачальнику, а не в кишені українців, Мінсоцполітики поділилося планом щодо тарифів на 2021 рік.

Як повідомляв "Знай.uа", Тернопільщина оплакує загиблого на Донбасі журналіста, який був нашими очима під кулями Путіна.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський нагадав українцям про доброту і спонтанні рішення.