У Хмельницькому в одному зі скверів знайшли м'ясо для тварин, напхане гострими предметами.

Детальніше про це розповів Владислав Грабовський у Facebook-товаристві "Організація захисту тварин "ВРЯТУЙ ЖИТТЯ" Хмельницький".

На жаль, в Україні все частіше зустрічаються люди, які готові піти на все, щоб винищити вуличних тварин. Найчастіше такі люди розкидають на вулицях отруту, яку можуть випадково з'їсти не тільки вуличні собаки і коти, а й домашні вихованці.

Однак, цього разу зловмисники пішли далі - вони розкидали шматки м'яса, напхавши в них гострі предмети, товщиною з голку. Тобто, тварина може навіть не помітити небезпеку в ласощах і з'їсти.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подібну знахідку виявив місцевий житель Хмельницького Владислав Грабовський у сквері по вулиці Тернопільська. На опублікованих фото чоловік показав небезпечні "ласощі" для тварин і застеріг місцевих власників домашніх тварин.

"До уваги власників домашніх тварин. Ось такі знахідки були виявлені зранку і ввечері в сквері по вул. Тернопільська! Будьте уважні під час прогулянок з чотирилапими друзями!",- написав чоловік.