На сторінці громадської організації UAnimals в соціальній мережі Facebook раніше розповідали про те, як їм вдалося домогтися популярності завдяки запущеному власному онлайн-магазину шуб і хутра.
Він відрізнявся лише тим, що показував реальну ціну за подібні вироби. Зоозахисники закликають людей відмовлятися від покупок натурального хутра, а зараз ще й нагадали про тяжкість, з якою стикаються тварини протягом усього свого життя, перебуваючи в неволі.

"Втомилися від карантинних обмежень? Тримайтеся, скоро обов'язково стане легше. Але уявіть, як жахливо цирковим тваринам, які змушені провести ціле життя в насильницькому "карантині" і постійних знущаннях. Вибирайте цирк без тварин!", - йдеться в публікації, до якої прикріплений колаж зі знімками бідних ведмедів, заточених в маленькі клітини.

Публікація UAnimals, скріншот: Facebook
Публікація UAnimals, скріншот: Facebook

"Якби хотілося припинити це!!! Ось така моя мрія, щоб не страждали ті, хто не може себе захистити", "Цирк без тварин!!! Земля без виродків, які знецінюють інші життя! Хто ви такі, хто?? Дуже хочеться наговорити гидот..та сенсу немає. Не радійте, що поки ви безкарні . Це тимчасово", "Така Іронія долі! Зараз люди можуть почасти випробувати на собі жорстокість ізоляції і самотності!", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Facebook (UAnimals)
Коментарі, скріншот: Facebook (UAnimals)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Як повідомляв "Знай.ua", суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

Знай.ua писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку