Попри те, що гвардієць Ігор ще дуже молодий, в нього за плечима вже великий військовий досвід.
Про молодого воїна Нацгвардії розповіли в штабі ООС. Попри вік Ігоря поважають старші командири, адже це вже його третя ротація.
Сам Ігор зізнається, що ніколи не думав пов’язувати життя з військовою службою, але зрозумів, що коли на твою землю приходить ворог, необхідно приймати рішення за які тобі не буде соромно. І він не зміг залишатися осторонь і просто дивитися на війну в монітор.
Адаптуватися в ООС йому допомогли побратими.
"Коли прибув в ООС було дещо складно адаптуватися, але завдяки підтримці побратимів та їхній допомозі зміг відчути себе повноцінною бойовою одиницею, частиною міцної гвардійської родини", - каже Ігор.
На сьогодні в Ігоря неабиякий досвід, адже він уже втретє прибув в ООС з ротацією.
Юнак каже, що війна змінює людей, бо саме тут починаєш цінувати елементарні речі цивільного життя.
"Мама дуже переживала як мені буде тут і не дивно, бо зараз зовсім не спокійно. Всі хвилюються і я це розумію, завжди намагаюся заспокоїти їх коли тримаю слухавку.
Хлопець з Києва. У столиці його з нетерпінням чекають рідні та кохана дівчина. Тримаючи фотографію, юний захисник воїн зізнається, що "як би воно не було, у ці зимові вечори думка про рідних зігріває".

гвардієць Ігор, фото: штаб ООС
гвардієць Ігор, фото: штаб ООС

Нагадаємо, сержант "Крамар" з передової розповів, що робиться на фронті

Як повідомляв портал Знай.ua, український воїн розповів правду про війну на Донбасі

Також Знай.ua писав, сержант "Змій" мріяв подорожувати світом, але пішов на війну

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще