Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Реп'яхова, яка незабаром стане мамою, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з підписниками цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Так, Катерина розмістила в своїх Insta Stories миле відео, на якому з'явилася зі своїм зірковим чоловіком.

У кадрі вона стоїть перед дзеркалом у чорних брюках і кольоровому в'язаному светрі. Дружина Павлика гладить свій вагітний живіт і дивиться в камеру телефону. Потім на ролику з'являється сам музикант, який уважно читає щось на своєму гаджеті. У підписі до відео дівчина зазначила, що вона з чоловіком схожа на "зомбі".

"Так ми ходимо з чоловіком) як зомбі в телефонах", - зізналася Реп'яхова.

Катерина Реп'яхова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катерина Реп'яхова і Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що дружина Віктора Павлика поділилася важливою новиною: "На шляху". Катерина розповіла про плани на найближчий час і зізналася, що зараз дуже щаслива.

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павлика показала, що наливає в склянку вранці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Реп'яхова поділилася горем про смерть найріднішого чоловіка: "Дуже не вистачає..."

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік показав, як піклується про вагітну дружину: справжній чоловік.