Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на "останній шанс".

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати таку величезну армію шанувальників свіжими кадрами зі свого життя, а також веселити різними історіями.

Напередодні Нікітюк похвалилася обручкою на безіменному пальці та пожартувала, що у неї вже є запасна ідея для професії, так званий "план Б", на випадок, коли телебачення раптом щезне. Телезірка вирішила, що буде майстром з манікюру.

Однак, цією "запасною" професією Леся не обмежилася. Цього разу телеведуча вигадала ще один план "Б".

У своїх Insta Stories телезірка представила свого друга Костянтина, з яким вирішила відкрити заклад під назвою "Останній шанс".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми зустрілися з Костянтином, це мій друг, я не замужем, він не одружений, ми так сіли, подумали, і вирішили відкрити заклад під назвою "Останній шанс". Ресторан "Останній шанс" - зводимо одинокі серця", - розповіла Нікітюк.

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала свою улюблену дитину

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітюк похвалилася обручкою на безіменному пальці

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк розповіла про дивні події в житті