Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, відобразивши свою руку на тлі чистого блакитного неба. Так, артистка похвалилася манікюром з різнобарвним покриттям на нігтях, який вперше за три роки зробила самостійно, без походу в салон краси. Зірка доповнила образ золотими каблучками, які красувалися на вказівному і безіменному пальці правої руки, а також мізинці.

Леся пожартувала, що якщо телебаченню в Україні залишилося існувати лише п'ять років, то у неї вже є запасна ідея для професії, так званий "план Б". Нікітюк вирішила, що буде майстром з манікюру, але відразу попередила, що її робота буде коштувати зовсім недешево.

"В житті завжди потрібно мати план Б 🤍

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Якщо ТВ в Україні залишилось максимум 5 років, то

Майстер з манікюру Леся Іванівна чекає на вас😁 зразу кажу манікюр буде дуже дорогий)))

Як вам? У вас є план Б?"

Фолловери не пройшли повз: "Все !! Заручили)))😍", "Леся заміж вийшла!) ", "Здається мені Леся засвітила обручку на безіменному пальці.👏 А ви: манікюр, манікюр😂".

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.