Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Однак, цього разу 38-річна знаменитість вирішила виставити в Insta Stories трепетну архівну фотографію, на якій зображена її старша донька Злата в 4-річному віці. На знімку можна побачити, що маленька Злата позує в горнолишном костюмі. За кадром Фреймут розповіла, що фото було зроблено в Куршавелі на Різдво.

Варто зазначити, що 17 лютого дівчинці виповнилося 15 років, і зіркова мама оригінально привітала її зі святом.

"Фото Злати. Їй тут 4 роки. Ми в Куршавелі, святкуємо Різдво. Вона, як бачите, проходить перший рівень навчання в лижній школі. Моя донечка, з днем народження!" - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, зараз Злата є засновницею власного бренду одягу для підлітків "Mitchell Clothing". Також вона в 15 років працює хореографом і бере участь у красивих фотосесіях.

Ольга Фреймут з донькою, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут на шпильках включила "Ревізора": "Неважливо, що ви думаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру: "Поки заробила грошей, поправилася".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.