У Москві у віці 82 років сьогодні, 18 лютого, помер радянський і російський актор Андрій Мягков. Про це повідомили представники пресслужби МХТ ім. Чехова.

"Андрій Васильович помер", – наводять слова співрозмовників російські ЗМІ. У театрі також повідомили, що інформація стосовно дати і часу прощання з легендою кіно з'явиться згодом.

Однією з перших його робіт Мягкова була роль у виставі "Дядечків сон" по Достоєвському, але тоді ще рано було говорити про славу. Адже велика популярність прийшла до нього у 1975 році після виходу фільму Ельдара Рязанова "Іронія долі, або з легким паром".

Щоправда, не менш значущою у кар'єрі М'ягкова була і його роль Новосельцева у легендарній комедії "Службовий роман". Він також знімався у таких відомих фільмах, як "Гараж", "Брати Карамазови", "Дні Турбіних", "Ви мені писали" тощо.

Андрій Мягков
Андрій Мягков

Популярні новини зараз
Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни
Показати ще

Андрій Мягков
Андрій Мягков

Відомо, що останні роки Андрій Мягков практично не знімався. Натомість актор віддав перевагу театральній і викладацькій діяльності в Школі-студії, якій присвятив свою подальшу діяльність.

Мягков також є автором кількох детективів, по одному з них, а саме "Сивий Мерін" знято фільм. Зірка "Іронії долі" і "Службового роману" в останні роки свого життя також захоплювався портретним живописом.

Нагадаємо, Андрій Мягков народився 8 липня 1938 року в Ленінграді у сім'ї професора політехнічного інституту. У 1961 році він закінчив Ленінградський технологічний інститут імені Ленсовета за спеціальністю "Технологія пластичних мас", а в 1965 році став випускником школи студії МХАТ.

Андрій Мягков
Андрій Мягков

Андрій Мягков
Андрій Мягков

Нагадаємо, помер Андрій Мягков з "Іронії долі" і "Службового роману". Андрій Мягков помер у віці 82 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 100-річний ветеран Том Мур зібрав мільйони для боротьби з covid-19, але сам не впорався з хворобою. Ветерана за його заслуги присвятила в лицарі сама королева

Також "Знай.ua" писав, що на Харківщині ховають загиблого героя: підірвався на міні в день кохання. Назавжди залишиться в пам'яті