Відомий телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв часто ділився з багатотисячною армією шанувальників особистими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 38-річний артист вирішив відповісти на питання багатотисячної аудиторії в Insta Stories. Так, Дмитро відповів, чи вагітна його наречена, дизайнер Катерина Тулупова, якої статі буде дитина і як вони її назвуть.

Шепелєв вирішив не розповідати подробиць, лише повідомив, що скоро всі дізнаються, якої статі народиться малюк. Крім того, за словами телеведучого, вже є 4 варіанти імені дитини.

Дмитро Шепелєв, скріншот з Insta Stories

Дмитро Шепелєв, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дмитро Шепелєв, скріншот з Insta Stories

Також він у відповідь на питання, чи одружені вони з Катею розмістив фотографію, на якій видно руку нареченої з обручкою з великим смарагдом на безіменному пальці. Тільки руку чомусь показано ліву, а не праву, на якій зазвичай носять обручки.

наречена Дмитра Шепелєва, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Дмитро Шепелєв публічно зганьбив покійну Жанну Фріске з новою коханою: "Дякую за красу".

Нагадаємо, батько покійної Жанни Фріске побажав вдівцю Дмитру Шепелєву смерті.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Жанни Фріске Шепелєв стане батьком вдруге: "Ритиметься в моїх речах, ревітиме ночами".

Також портал Знай.uа писав, що вдівець Фріске Шепелєв показав недитяче хобі семирічного сина: "Це сісі".