Ексхолостяк Макс Михайлюк показав, як проводить час з вагітною коханою у Єгипті

Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, але не дуже цим перейнявся і "зробив дитину" своїй новій коханій, також Даші.

Зараз красунчик-пілот і його вагітна кохана відпочивають на морському курорті в Єгипті. Саме там вони і вирішили зробити оголошення в День закоханих - Макс і Даша оприлюднили стать своєї дитини. Як з'ясувалось, щаслива пара чекає дівчинку.

А тепер Макс Михайлюк поділився з шанувальниками в Instagram кадрами з відпочинку.

На фото щасливі Макс і Даша постали на пірсі у проміннях яскравого сонця на тлі моря.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Даша тримає в руках велике надувне серце, яке вочевидь їй подарував Макс. А пілот обнімає своїх коханих дівчаток - однією рукою Дашу, а іншу тримає на животику жінки, погладжуючи ненароджену ще донечку.

Нагадаємо, Макс Михайлюк розлучився з переможницею шоу "Холостяк-10" Дашею Ульянової через пару тижнів після закінчення зйомок. Через кілька місяців він познайомився з української топ-моделлю Дашею Хлистун, що стала першою українкою, яку запросили взяти участь в показі Victoria's Secret. З червня минулого року Макс і Даша почали зустрічатися і незабаром з'їхалися.

Нагадаємо, Макс Михайлюк розбурхав фанаток зухвалим фото

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина ексхолостяка Макса Михайлюка вагітна

Також Знай.ua писав, Макс влаштував своїй коханій незабутнє свято