Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, нещодавно лише вперше показував свою нову кохану, з якою перебуває у відносинах менше року.

14 січня Дарині Хлистун виповнилося 26 років. 35-річний чоловік став знаменитим завдяки скандалу після скандалу. Макс змінив Даші з іншою учасницею під час зйомок "Холостяка". А зараз він і зовсім опублікував знімок зі своєю коханою, яка постала з вагітним животиком. Дівчина теж у себе на сторінці опублікувала фотографії з цієї фотосесії.

"Кожен день - ще один день ближче до зустрічі з іншою любов'ю мого життя❤️", - написав Макс Михайлюк у підписі до публікації.

Макс Михайлюк і Даша Хлистун, скріншот: Instagram
Макс Михайлюк і Даша Хлистун, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
"Ого! Несподівано! Мої вітання!✨ ", "Макс, ти красунчик 👍! Вітаю 💪!", "Ваууу, шалено рада за Вас😍", "Нез'ясовно дуже рада! Поздоровляю!!!!", "Клааас❣️ яка прекрасна новина🥰, щастя вам безмежного і міцного здоров'я🙏", "Вітаємо, Будьте щасливі, насолоджуйтеся кожною хвилинкою цього стану"б — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Михайлюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Михайлюк)

Нагадаємо, "Холостяк" Макс розважився в спальні з новою пасією і показав це всім: "Дивилися?"

Як повідомляв "Знай.ua", Холостяк Михайлюк відкрив душу заради чарівної красуні: "Зірки світять всюди..."

Знай.ua писав, ексхолостяк Макс Михайлюк подав приклад ідилії Ксенії Мішиної: "Зі своєю сім'єю"