Українська актриса і головна "Холостячка" України Ксенія Мішина прилетіла з відпочинку з Олександром Еллертом в Домінікані. І через кілька днів вирішила з фанатами в Instagram поділитися спостереженнями, які винесла за цей відпочинок.

"Відпустка закінчилася, а інсайти тривають. Так буває завжди, коли ми потрапляємо в нову обстановку, отримуємо нові емоції. І знаєте, яке я спостереження зробила? Зараз розповім, але спочатку дайте відповідь: ви згодні з тим, що те, що є в нашому житті - це результат наших думок?",- запитує Мішина.

Актриса пояснила, що потрібно хотіти і мріяти і життя – це те, що ми думаємо і відчуваємо про себе і як дозволяємо собі жити.

Ксенія Мішина і Еллерт, фото: Instagram
Ксенія Мішина і Еллерт, фото: Instagram

"Потрібно дозволяти собі хотіти красиве і якісне життя. Знаю, особливо складно в це повірити, якщо зараз ситуація вкрай протилежна. Тоді повірити в те, що зможеш вибратися з цього і вийти на якісно новий рівень життя можна виключно зусиллям волі. Візуалізуйте, мрійте, дозволяйте собі життя мрії, хоча б в думках;)", - стверджує Мішина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому як доказ своєї теорії вона говорить про те, що ще в січні не мріяла про розкішний відпочинок, але кожен день уявляла собі бірюзову гладь води і вже в лютому бізнес-класом полетіла у Відпочинок.

"Так що немає нічого неможливого, всі межі тільки в нашій голові❤️️️", - впевнена "холостячка".

Раніше ми повідомляли, ідеальний холостяк Тригубенко зізнався у закоханості, про Мішину і не знав.

Як повідомляв "Знай.uа", Холостячка Мішина притулилася голими грудьми до Еллерта, українці в люті.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина показала найпотаємніші місця Еллерта.