Популярний український телеведучий, ведучий шоу "Маска" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно одружився на Христині Гірник, часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 36-річна телезірка розповів у своїх Insta Stories цікаву новину – Володимир вирішив зареєструватися в новій соцмережі Clubhouse, де користувачі спілкуються в так званих "кімнатах". Саме там ведучий створив "кімнату", щоб обговорити тренди в чоловічій моді з іншими знаменитостями.

"Завтра з прекрасною Катериною Возяновою і крутою компанією чоловіків поговоримо в Clubhouse про тренди в моді, стилі та чоловічій красі", - зазначив Остапчук.

Володимир Остапчук, скріншот з Insta Stories

Володимир Остапчук, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Володимир Остапчук, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимир Остапчук показав серйозні наслідки ДТП: "Якась падла". Так, новій дружині телеведучого розбили машину за майже 1,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, двічі одружений Остапчук похвалився випираючою зі штанів чоловічою суперсилою: "Питання дівчаткам".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Остапчук показав щось особливе лише для справжніх чоловіків: "Наздогнати і покарати".

Також портал Знай.uа писав, що Остапчука, який нещодавно одружився, застукали за дивним заняттям: "Збіг обставин".