Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий ранковий кадр, зроблений в Києві, куди повернулася після рідного Хмельницького, де гостювала у сім'ї. Так, артистка приміряла чорну облягаючу міні-сукню, що складається з низу, що нагадує спідницю-олівець і верху, що нагадує укорочений жакет з глибоким декольте.

Жіночний образ красуня доповнила довгим розпущеним волоссям і ніжним макіжем, сидячи на підлозі босоніж і ловлячи сонячні промінчики.

Зірка блиснула довгими стрункими ногами, поки на її колінах ніжився домашній улюбленець, якого так обожнюють численні шанувальники Лесі - білосніжний пес породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік. Раніше Нікітюк вже розповідала, як сильно Рафік любить поспати, ось і тепер улюблений носик ведучої зручно вмостився і прикрив очі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Добрий ранок)

Хто куняє як Рафік?😁"

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.