Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала з давнім другом, бізнесменом, мільйонером Олегом Рижовим, з яким вже фактично рік зірці приписують роман. Так, парочка, яка багато часу проводить разом, відвідуючи різні заходи, знімаючись в кліпах і роблячи безліч спільних фото, вирушила проводити спільний вечір до палацу "Україна", відвідавши шоу "Інші"

"Друзі, не соромимося, підписуємося ❤️"

@nataliya_mogilevskaya

Друзья, не стесняемся, подписываемся ❤️#рекомендации #рек

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ Оригинальный звук - Арина

Під хіт КУКУ "Angelina Jolie" Наталя і Олег мило трималися за руки, злегка підтанцьовуючи і не відводячи одне від одного погляду. При цьому співачка приміряла розкішну вечірню сукню чорного кольору, суцільно прикрашену паєтками, а зверху накинула оксамитовий жакет-оверсайз. Неозброєним оком можна побачити, як щаслива Наталя в даний період часу - здається, кардинальна зміна іміджу справді пішла красуні на користь.

@nataliya_mogilevskaya

Как вообще настроение? 😅 подписывайте и рассказывайте 😅#рекомендации #рек

♬ GET SILLY LEEDELLEEDELLEDELLEE - Dracos