Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою вирушили на зимові канікули, вибравши для відпочинку райську Домінікану. Так, артист показав, як проводить останні дні відпустки, відвідавши з сім'єю популярну місцинку - парк мавп MonkeyLand.

У парку шоумен годував білячих мавп з рук, робив багато селфі і в принципі був задоволений тим, що відбувається, поки не потрапив в незручну ситуацію - одна з особливо нахабних мавп вирішила випорожнитися просто на руку Юрія, де і сиділа.

Ткач не став приховувати щирого подиву, проте розсміявся від події і не став зганяти звірка з руки. При цьому в кінці ролика, ділячись враженнями, актор радів, що мавпа вибрала в якості туалету його руку, а не улюблену футболку яскраво-жовтого кольору.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Обісцяли - обтікай,

а не вмієш - впитуй 😂😂😂"

Фолловери не пройшли повз: "позначки залишені, значить буде привід повернутися", " Одне обличчя з мавпочками😂❤️"," 😂 😂 😂 то до прибків😉", "підпис під відео 💯 "жиза", особливо якщо подумати в переносному значенні👏".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність