Кричущий випадок жорстокості стався в торговому центрі в Одесі. Там охоронці зробили власні протизаконні заходи проти порушника, на їхню думку. Ролик опублікували в Telegram-каналі"Одеса як вона є".

"охорона магазину ТЦ "Афіни" і "Зевса" знущається над людиною, яка зайшла в магазин з товаром без чека і не змогла довести, що товар його. Охоронці змусили його вмитися зеленкою. Що думаєте з цього приводу? *Ми проти застосування фізичної сили, пост несе виключно новинний характер", - сказано в повідомленні.

На відео охоронці магазину змушують погрозами і фізичними ударами людину вмитися зеленкою. Чоловіки напирають на чоловіка і змушують його зробити те, що він не хоче. При цьому інцидент відбувається десь у підсобному приміщенні.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він просить пощадити його, готовий стати на коліна, проте охоронці неприступні і невблаганні, підштовхують його і кажуть присісти нижче над відром.

За підсумком чоловік чинить опір, а один з охоронців рукою бере його шию і занурює насильно голову в зеленку. Але цього здалося нелюдів мало і вони сказали, щоб він ще раз занурився в зеленку. На заперечення чоловіки йому пару раз б'ють в район боки кулаком.

Раніше ми повідомляли, зубник-нелюд катувала дітей в стоматологічному кріслі, смикала і била головою об кушетку.

Як повідомляв "Знай.uа", горе-мати била і морила голодом хвору дитину, крихті всього півроку.

Також "Знай.uа" писав, що горе-стоматолог змусив дитину проковтнути голку.