Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів. Так, артистка гаряче танцювала під трек Jennie McIntosh "Do Dat", позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом новому заміському будинку.

Красуня приміряла білосніжний топ-сорочку і світлі штани із завищеною талією, зізнавшись, як обожнює танцювати. Надя доповнила грайливий образ макіяжем з яскраво-рожевими мерехтливими тінями на повіках і зібравши довге волосся в два хвостика, суцільно прикрашені срібними кільцями і навіть підвіскою у формі хрестика.

Зірка засвітила і прес, і тонку талію, рухаючи стегнами під ритмічну музику, а в кінці ролика навіть злегка потрусила сідницями, тверкаючи на камеру. При цьому Дорофєєва запропонувала численним шанувальникам приєднатися до її танців.

"Потанцюємо?"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

@nadyadorofeeva

Потанцуем?

♬ original sound - Jennie McIntosh

Варто відзначити, що сама виконавиця стежить за стрункою фігурою і постійно тримає тіло в тонусі завдяки виснажливим репетиціям, а також наполегливим тренуванням під чуйним керівництвом фітнес-тренера навіть онлайн. На дієтах Надя не сидить, проте намагається притримуватися правильного харчування разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

@nadyadorofeeva

Как же я люблю танцевать 💔

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.