Відома українська телеведуча Марічка Падалко продовжує роботу на телеканалі "1+1", радуючи шанувальників всілякими яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 188 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася черговою світлиною зі студії "1+1" і поділилася зі своїми фанатами радісною для неї новиною.

"Здається, слово "п'ятниця" слід внести до переліку таких надихаючих слів, як любов, кохання, дружба. Особливо, коли це п'ятниця перед відпусткою!!!! (маленької))) Всім хороших вихідних!", — написала Марічка Падалко у підписі до публікації.

"Хороших Вам вихідних 😍👏🔥", "Неймовірно красива дама))", "Ви така красуня, Марічка:))❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Прекрасного відпочинку !!!👏👏👏👏", "Добре відпочити!", "Підтримую щодо слова п'ятниця 😊👍💰", "Та що ви, а ось деякі втратили роботу, кожен день вихідний і як виживати. Добре коли все добре ..😔", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Падалко вказала на важливі деталі в отруєнні школярок таблетками: "Сьогодні вже п'ята дитина". Україну накрила хвиля підліткових самогубств. Їх причиною могли стати так звані групи смерті в соціальних мережах і популярні там челленджи.

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко поділилася трепетним моментом з чоловіком: "Почала закочувати очі"

Знай.ua писав, Марічка Падалко розповіла про трагедію в День закоханих: "Сьогодні ставлю свічку..."