На минулій суботі, 13 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся четвертий епізод масштабного проекту "Маска". П'ятий випуск українці побачать вже завтра, 20.02.2021.

На сторінці шоу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися всілякі публікації з фрагментами минулих випусків, кумедними моментами і питаннями шанувальникам шоу про те, кого вони бачать зі знаменитостей під тією чи іншою маскою. Зараз черга знову дійшла до Дракона.

Творці проекту заявляють, що вже завтра цей персонаж знову зачарує українців своїм менієм і харизмою.

"Великий і дуже красивий Дракон! Вже завтра він зачарує вас своїм співом і харизмою. Залишайте в коментарях для фантастичного героя. Дивіться шоу МАСКА вже цієї суботи о 21: 00 на @kanalukraina!",- написано в публікації з відео, на якому зображений сам "Дракон".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мій фаворит😍 😍 😍", "Не можемо дочекатися 😍😍😍", "Дитині 4 рочки, обожнює дивитися, чекаємо щосуботи🔥😍👏", "Арсен Мірзоян або Бабкін", "Дракон 🔥🔥🔥 Так цікаво хто там!!! Дуже круто співає", "Арсен Мірзоян", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Нікітюк, Сумська, Єфросиніна? Коза з шоу "Маска" заінтригувала підказками про себе

Як повідомляв "Знай.ua", Федишин розповіла, як "Паві" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска"

Знай.ua писав, Каменських і Данилко на шоу "Маска" зайнялися ротом підопічної Потапа Андраде: "Мішель, прости нас..."