Олена Омович поділилась черговим відвертим кадром, але нарвалась на критику фанатів.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня показувати своє тіло.

Цього разу Олена Омович виставила фото, на якому позує на камеру у крихітному бікіні, демонструючи всі свої принади. Модель стоїть у напівоберті, одночасно виставивши напоказ і свої "силіконові" груди, і такі ж штучні сідниці.

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, замість очікуваних компліментів Омович нарвалась на жорстку критику.

се обвисло", "Задню поверхню стегна потрібно пропрацювати", "Шкіра навколо дупи вимагає спортзалу", - критикують фоловери.

Нагадаємо, в мережі показали українську Кардашьян Омович до пластики

Як повідомляв портал Знай.ua, Омович налякала "кінською" усмішкою

Також Знай.ua писав, Омович прикинулась Шамаханською царицею, але щось пішло не так - українська Кардашьян нарвалась на шквал критики