Українська виконавиця Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників будь-якими новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 6 мільйонів чоловік.

У січні знаменитість разом зі своєю мамою і двома дочками відпочивала в теплих Об'єднаних Арабських Еміратів, звідки ділилася безліччю знімків і відео. Однак їй все ж довелося повернутися в холодну зиму заради роботи, яка включає заплановані концерти і закінчення нової пісні.
Тим не менш, зараз на її сторінці в Instagram з'явилося відео з особистим літаком і новиною про те, що вона знову відлітає на концерти.

"Повернешся?", "Холодно?🙈 ", "Дуууже чекаємо тур по Росії! 😍❤ ️", "Усміхнена, ЛобоДушечка 👻 😘 😘 обожаааю, коли у вас такий Муд)", " чекаємо тур по Росії🤞🏻", "❤️❤️❤️❤️❤️ коли нова пісня", "Дуже чекаємо туру по Росії❤️🙏", "Світлана, коли новий трек вийде?❤", "Візьміть з собою😢", "Кому ти потрібна?", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють тільки в Україні: "Такий закон"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода знайшла собі гідну заміну: на лижах в халаті і з чашкою кави. Люди катаються в халатах, рушниках на голові і з чашкою в руках. Те їсть одягнені в класичний ранковий наряд, коли людина після душу вийшов з мокрою головою, надягає халат і заварює собі чашку ароматної кави.

Знай.ua писав, Лобода поділилася таємними бажаннями: "Хто б помацав мої...."