Нумерологи, астрологи і навіть шамани розповіли, що саме робити, щоб спіймати удачу під час дзеркальної дати.

Рік Бика - 2021, який вже остаточно наступив за всіма календарями, багатий на "дзеркальні" дати, які, як правило, обіцяють нам сприятливі зміни в житті.

21.02.2021 - це вже третя дата у лютому, яку можна читати як справа наліво, так і навпаки. Головне знати, як цим скористатися.

Що радять нумерологи

Дзеркальну дату 21.02.2021 називають днем ​​чотирьох двійок. А двійка - це символ проникливості, партнерства і комунікації. Тому нумерологи радять 21 лютого якомога більше спілкуватися.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Можна укласти вигідну угоду, домовитися про цікавий проєкт, завести нових друзів, чи закрутити роман.

Чотири двійки, до речі, цьому дуже сприяють. Парам, які посварились, вони допомагають помиритися, а тим, хто ще в пошуку, допоможуть знайти свою половинку.

А ще дзеркальна дата - найкращий момент, щоб спробувати розібратися у своєму житті, поглянути на себе з боку і вирішити, чи пора щось змінювати.

Що радять астрологи

21 лютого завершується вплив ретроградного Меркурія, який весь місяць вставляв нам палиці в колеса і гальмував подальший розвиток. Але тепер починається більш спокійний і сприятливий етап для будь-яких нових проєктів.

Що радять шамани

21.02.2021 - не найбільш вдала дата, хоча і дзеркальна. Особливо обережними варто бути чоловікам до 45 років, а от дітям і літнім турбуватися нема про що. Заплановані справи будуть виконуватися лише наполовину, багато піде не за планом. Будьте обережні, вибираючи вирази - вас в цей день можуть неправильно зрозуміти й образитися. Ні в якому разі не можна сваритися, конфлікт може обернутися розривом стосунків.

Що потрібно робити в дзеркальну дату 21.02.2021

Дзеркальні дати - час дій. Тому будьте якомога більш активні. Причому перший тиждень після 21 лютого також буде просякнутий позитивною енергетикою і в цей час потрібно встигнути зробити якомога більше важливих справ.

Плідним в цей день буде навчання, будь-які знання, набуті 21 лютого, дуже знадобляться вам найближчим часом.

Дуже добре в цей день прибирати в будинку, навести порядок і викинути непотрібний мотлох.

Це прекрасний день для спілкування з друзями. І цілком можливо, що це може стати не лише приємним проведенням часу, але й обернеться якоюсь спільною вигідною справою.

Не забувайте і про себе. Сходіть в театр або музей, проведіть міні-подорож в сусіднє місто чи просто погуляйте в парку. А якщо немає бажання виходити з дому, посидьте на дивані з улюбленою книгою, яку ви вже давно не брали в руки, або подивіться фільм, що підіймає настрій.

Що не можна робити в дзеркальну дату 21.02.2021

Головне застереження - не вступати в конфлікти і не псувати стосунки з людьми - намагайтеся бути ввічливими, сваритися 21 лютого небезпечно.

Не засуджуйте інших, особливо зопалу і ні в якому разі не бажайте нікому поганого - в дзеркальні дати будь-яка дія або думка можуть повернутися до вас, як бумеранг.

Не починайте ризикованих заходів і не вступайте в стосунки з незнайомцями - великий ризик нарватися на шарлатана чи провокатора.

У дзеркальних дат підвищений енергетичний фон, тому в такі дні часто трапляються напади масової паніки або психозу. Не піддавайтеся думці інших, намагайтеся зберігати тверезий розум і мислите самостійно.

Пам'ятайте, що будь-яке рішення, яке ви приймаєте в дзеркальну дату, може серйозно вплинути на вашу долю.

Нагадаємо, астролог Павло Глоба розповів, що обіцяє рік Білого бика.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Ванги розсекретили Пророцтво на 2021: родич ясновидиці про закінчення пандемії.

Також Знай.ua писав, астрологи назвали найсприятливіші періоди 2021 року