Няня Тетяна Калентьєва намагається оформити опіку над дитиною, яку виховувала 7 років, стверджуючи, що з маленьким Мішею була саме вона всі ці роки.

Тоді як з біологічною матір'ю Юлією ребенко нібито майже не спілкувався. За її словами, ще сім років тому сурогатна мати народила Юлії близнюків — хлопчика і дівчинку.

Однак виховувати двійню в її плани не входило, тому вона спробувала залишити хлопчика Мішу в пологовому будинку. Їй там сказали, що в такому разі не віддадуть і дівчинка, і Юлії довелося забрати двох. Згодом вона знайшла вихід з цієї ситуації, коли "повісила" Мішу на Тетяну і запропонувала забрати його до себе в Набережні Челни за щомісячну винагороду. Калентьева погодилася.

Зараз, після семи років, Юлія забрала дитину в Москву і збирається віддати його в перший клас в столичну школу. Однак няня вважає, що Міші з мамою буде погано і хоче забрати його собі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"У 2013 році одна сім'я в Москві запропонували мені попрацювати з новонародженим хлопчиком. З цим хлопчиком я проживала окремо, в двокімнатній квартирі. Я дитину привезла в Набережні Челни в 2014 році, в червні. Було оформлено нотаріальну згоду на рік, тобто і договір, як я у них працювала нянею, теж був на рік. Тобто, вона мені сказала: "Таня, відвезіть. У Новий Рік можете до нас приїхати в гості для зміни обстановки, а влітку ми його вже заберемо". Ніхто нас в Новий Рік, звичайно, не запросив і влітку дитину ніхто не забрав", — заявила жінка у відео.

Нагадаємо, у Хмельницькому з лап смерті витягують молоду виховательку: "Уражено 90% легень"

Як повідомляв "Знай.ua", вихователька заклеїла дітям роти скотчем і втекла з садка: скандал на всю Україну

Знай.ua писав, 19-річна вихователька раптово померла на очах у дітей: "Швидка б не допомогла..."