Популярна співачка, учасниця сексуального тріо "ВІА Гра" Альона Вінницька, яка також є композитором і автором пісень, часто радує публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 6 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася фотографіями з учасницями грандіозного проекту "Маска" на телеканалі "Україна". Вона представила фанатам знімки з Левом і Драконом. Саме сьогодні, 20 лютого 2021 року, пройде п'ятий випуск шоу.

"Фантастичні костюми Шоу Маска @maskaukrainetv на @kanalukraina❤️🌟 🤩", — написала Альона Вінницька у підписі до публікації.

"Оленка ви дуже красива☺ я дуже рада що ви знову з'явилися в медіа! Обожнюю Вас! 😍 ", "Шикарна жінка і плаття 🥰", "Сподіваюся Ви там теж берете участь))", "Ой, мені так дракон подобається, він з усіх найкращий ....ну і ще Циклопчик )", "Ви з драконом непогано виглядаєте", "Яка дівчина!..", — написала користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль vs Ані Лорак: гаряче сонце з "Маски" змусило українців сперечатися

Як повідомляв "Знай.ua", як змінилася Альона Вінницька з часів Віагри: декольте не гірше, ніж у Брежнєвої

Знай.ua писав, 41-річна ексвіагрянка Джанабаєва роздяглася до трусів для Playboy. Альбіна вирішила згадати бурхливу молодість, коли вона знімалася для чоловічого журналу Playboy в одних стрінгах чорного кольору.