Популярна російська актриса Мирослава Карпович з'вилася перед фанатами в коротенькій білій сукні від місцевого дизайнера.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Багато хто знає Мирославу Карпович як одну з головних героїнь серіалу "Татусеві дочки", де дівчина зіграла старшу дочку Марію Васнєцову. Незважаючи на закриття проекту, Мирослава знайшла собі притулок в модельному бізнесі і активно продовжує розвивати акторську кар'єру в кіно і театрі.

Також, нещодавно пішла чутка про її роман зі скандальним актором Павлом Прилучним, який тільки нещодавно розлучився з дружиною Агатою Муценіце. Карпович ніяк не підтверджувала правдивість чуток, проте не заявляла і зворотного. Дівчина просто продовжує жити своїм життям, спілкуючись з фанатами і ділячись з ними свіжими фото.

Цього разу Мирослава похвалилася короткою білою сукнею від московського дизайнера. Актриса подякувала рукодільниці за такий вишуканий наряд і за "турботу про Дюймовочку". Образ Карпович доповнила сандалями на низькому ходу з чорними переплетеннями.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пост Мирослави Карпович в Instagram / скріншот
Пост Мирослави Карпович в Instagram / скріншот

Багато фанатів оцінили образ Мирослави, залишивши масу хвалебних коментарів, проте не всі були задоволені вибором актриси:

Нагадаємо, що зірка "Мажора" Прилучний кинув дружину з дітьми заради "татової дочки" Карпович.

Як повідомляв портал Знай.uа, у любовну обойму Павла Прилучного додалася ще й зірка "універу".

Також Знай.uа писав, що Павло Прилучний переїхав в новий будинок з "татової донькою": позбавляється від старого особняка і спогадів.