Українка Анастасія Зінченко, яка отримала відомість як "дівчинка з собачкою" після того, як залишилася зі своїм псом у китайському Ухані у лютому минулого року, одружилася з Головою Державної міграційної служби України Максимом Соколюком.

Про це стало відомо з публікації на сторінці Соколюка у соціальній мережі "Фейсбук".

Чоловік розмістив у фейсбуці й кілька світлин з церемонії. На них можна побачити лише самих закоханих та повітряні кульки — схоже, вони вирішили обійтися без гостей.

Підтвердила цей факт й сама Зінченко на своїй інстаграм-сторінці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Датою укладення шлюбу зазначено 20 лютого — саме у цей день молоді святкують річницю знайомства.

З Максимом Настя познайомилася, коли він зв'язався з нею, щоб зарадити ситуації. Жінка відмовилася летіти евакуаційним літаком з епіцентру епідемії коронавірусної хвороби через те, що на борт через вимоги карантину відмовлялися взяти її песика.

Восени минулого року стало відомо, що Соколюк покинув родину заради стосунків з Зінченко.

А у лютому 2021 року дівчина разом зі своїм партнером знову завоювала увагу медіа, застрягши за кордоном — тепер вже в Занзібарі.

Нагадаємо, "Настя з Уханя" знову застрягла: глава ДМС з коханою не можуть повернутися в Україну.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з "Настею з собачкою"

Також "Знай.uа" писав, що Настя з собачкою заробляла в Китаї на танцях go-go, з'явилися гарячі фото улюбленої глави ДМС.