Відома українська співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) записала черговий кавер на улюблену пісню дитинства з мультика "Чіп і Дейл".

Відповідний відеоролик виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Яна Шемаєва стала відома українцям буквально кілька років тому, проте за цей час співачка здобула шалену славу і навіть брала участь у відборі на "Євробачення-2020". Незважаючи на постійні концерти і нові релізи, Jerry Heil не забула про своє захоплення каверами на популярні пісні.

Цього разу дівчина опублікувала нову пісню, яку впізнає кожен українець у районі 20 років. Яна виконала знаменитий саундтрек з мультика"Чіп і Дейл". Вона перевтілилася в образ Гаєчки, надівши рожеву перуку, величезні окуляри у формі серця і джинсову жилетку. Акцентом образу став яскравий рожевий макіяж і блискучий пластир на носі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Під публікацією Jerry Heil написала, що завжди мріяла стати діснеївською принцесою, але по натурі вона виявилася Гаєчкою. Вона також зазначила, що найбільше вона мріє озвучувати Диснеївські фільми.

Фанати були в захваті від нової композиції яни Шемаєвої, залишивши масу схвальних коментарів під відео. До обговорення також приєднався Володимир Дантес, який попросив співачку записати кавер на пісню з "Чорного плаща".

Нагадаємо, що епатажна Jerry Heil оригінально анонсувала свій новий трек.

Як повідомляв портал Знай.uа, Jerry Heil похвалилася серією незвичайних фото і розповіла про суперздатності.

Також Знай.uа писав, що Jerry Heil показала третю ногу і заговорила про ідеал.