Оля Полякова, українська співачка і телеведуча, продовжує потерпати від наслідків скандалу, у якому вона назвала "плакальницею" саму Тіну Кароль. Тепер вона розізлила фанатів оспіваної пари української діви і Дана Балана.

На одній із фан-сторінок зірок було виставлене коротке відео, на якому Полякова відповідає на запитання підписників. Хтось із коментаторів запитав її, як він ставиться до творчості Олі. “Королева ночі” на це фиркнула, засміялась: “Хто? Балан? Харашо” і запитала, чому ж ніхто не запитує, чи є щось у неї з Даном Баланом.

Фанати Тіни і Дана змонтували це відео таким чином, що після запитання Олі на екрані з’явилося обличчя злої і старої жінки, яка дивиться з презирством. Під це наклали кумедну музику.

Питання стосунків Балана і Кароль - одне із найбільш обговорюваних серед фанатів творчості Кароль. Про цей гіпотетичний союз ходять легенди, пишуть історії і малюються картинки, де Тіна разом з Баланом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Думка Полякової про те, що вона могла би бути з Баланом, абсолютно розізлило фанатів, які залишили багато гнівних коментарів: “Розмріялася”, “Вона його не гідна”.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, з Поляковою трапився маленький курйоз

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, що захотіла заробити на скандалі з Поляковою

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль пообіцяла скандал після образ Полякової