Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, переплутала Clubhouse з Клабчатом і розсмішила багатомільйонну армію шанувальників у соцмережі Instagram.

Так, нещодавно 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розповіла у своїх Insta Stories, що вже зареєструвалася в новій популярній соцмережі Clubhouse. Однак з нею трапився маленький курйоз – зірка трохи "дала Джамали" й випадково завантажила Клабчат.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Полякова запросила підписників приєднатися до неї в кімнату, де можна спілкуватися на різні теми.

"Всім привіт! Я зареєструвалася в Clubhouse... Щойно переплутала його з Клабчатом. Ну, олдиха справжня (сміється)! Тому я просто зараз хочу піти і зробити там кімнату. Тому все приєднуйтесь! Просто зараз, через 5 хвилин, о 22:15. Ну, зустрінемося?" - сказала на відео артистка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До речі, кумедний вираз "дати Джамали" вигадав ютубер Олексій Дурнєв після того, як переможниця "Євробачення 2016" не змогла розібратися у функціях Instagram.

Раніше ми писали про те, що 15-річна донька Полякової зважилася на крайні заходи, обличчя не буде колишнім. Маші зробили косметичну процедуру в клініці краси.

Нагадаємо, як 37-річна Оля Полякова оновилася до невпізнання.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Олі Полякової привела додому бойфренда, мама не проти: "Бери гітару".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова перетворила 15-річну доньку на свою копію: "Явно перебір".