Анастасія Волочкова є відомою російською танцівницею і балериною, частенько радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, особливу увагу приділяючи фірмовому шпагату.

За її життям стежать більше одного мільйона чоловік, з якими зараз вона поділилася черговою фотографією з квітами, але і "ім'ям" коханого - ним виявився "Сбербанк".

"Приємні дари і увагу від улюбленого "Сбербанк" 🌺 🙏 @ Sberbank це дуже приємно! Несподівано і зворушливо! Я щаслива бути з вами!🙏 #анастасіяволочкова #балет # Росія #москва #зима #радість #любов #краса #спорт #enjoy #love #сбербанк", - написала Анастасія Волочкова в підписі до публікації з закритими коментарями.

До цього Волочкова підігрівала інтерес своїх шанувальників до невідомого чоловіка, з яким разом вирушила на відпочинок на Мальдіви. Її залицяльник частенько з'являвся на фотографіях, але лише в тіні - обличчя його ніхто з фанатів досі не бачив.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова показала понівечені балетом ступні: обережно, може знудити. Анастасія не шкодує про свій життєвий шлях. Балетний світ жорстокий і сповнений насильства, і швидше за все, Волочкова не стала б примою в одному з найважливіших балетних труп в світі, якби вона була нездатна терпіти біль і приниження.

Як повідомляв "Знай.ua", Дана Борисова принизила Волочкову через "вигаданого" чоловіка: "Розбивали її серце"

Знай.ua писав, Волочкова виставила на показ понівечені 7-годинними танцями ноги: майже криваві мозолі