15-річна дочка популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч передплатників.

Так, нещодавно юна модель і блогерка розмістила у себе в TikTok цікаве відео про свою тупість.

"Якщо ви думали, що дуже Тупі - просто почуйте мою історію. Так Ось, тисячу разів я бачила Stories, як люди кажуть"Я dead inside". Я така... хм, напевно, ти дід всередині. І тільки до мене дійшло, що дід - в сенсі dead. Ну, тупість я є. Я є тупість, що можна ще тут сказати", — сказала Маша Полякова у відео, в кінці грюкнувши себе долонькою по обличчю.

@mashapolyakova12

#рекомендации #тупость

♬ оригинальный звук - Maria

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При цьому, виходячи з дати, зазначеної біля ролика, Полякова поділилася цим ще в 2019 році, 29 грудня.

Нагадаємо, дочка Полякової привела додому бойфренда, мама не проти: "Бери гітару". Хлопчик грає з Машею в одній рок-групі під назвою "шви".

Як повідомляв "Знай.ua", 15-річна дочка Полякової зважилася на крайні заходи, особа не буде колишнім

Знай.ua писав, Полякова перетворила 15-річну доньку на свою копію: "Явно перебір". Так, цього разу 37-річна зірка розмістила красиву фотографію, на якій вона позує вдома зі своєю старшою донькою Марією. Варто відзначити, що зіркова мама вирішила одягнути дівчинку в одяг свого стилю.