Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з шанувальниками в Instagram фото з яскравого особистого життя.

Цього разу співачка порадувала фанатів фотографіями з нової фотосесії. Вони, за словами артистки, вийшли випадково, коли її готували до зйомки. Вона опублікувала два фото-кольорове і чорно-біле, на яких сидить на стільці, посміхається, поки їй поправляють зачіску.

На ній класична біла сорочка з комірцем і чорний піджак. В руці вона тримає туш, як сигару.

"Люблю випадково зроблені кадри) і ще дуже люблю дивитися картинки в чб. Іноді вони виглядають зовсім інакше🖤 знімали мене і ще одну героїню-нову бомбічну туш Lash Condom від @verabeauty.official", - написала Брежнєва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від незвичайного фото віри і зробили їй безліч компліментів, а деякі навіть порівняли її з леді-бос і Мадонною.

"Леді - Бос❤️на вечериночку🔥", "Я теж люблю фото у чорно-білому", "Віра 🔥🔥🔥 така крута 😎 і красива", "Чарівна 🔥", "Віра 🔥як завжди", " Так це туш а я то думав , сигара і під стати костюм - я розумію сукні щас не в моді від кутюров , а мода не пройшла на РО собачка ЮМ )", " Як завжди 🔥🤩😍", "На цьому фото схожа на Мадонну💙", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, 38-річна Віра Брежнєва попестила пухнасту крихітку між ніг.

Як повідомляв "Знай.uа", Меладзе підвів життєві підсумки і розповів про вигорання.

Також "Знай.uа" писав, що Вірі Брежнєвій 39: юна дочка співачки показала форми матусі в міні-бікіні.