Популярна співачка Наташа Корольова поділилася з фанатами новоспеченим треком, який вона присвятила синові Архипу.

Детальніше про це виконавиця написала на своїй сторінці в Instagram.

Наташа Корольова відома слухачам вже не перший десяток років завдяки своєму чарівному голосу і заміжжю за скандальним стриптизером Тарзаном (Сергій Глушко). Незважаючи на свій вік, співачка не відстає від сучасних трендів і постійно радує публіку новим контентом в соціальних мережах.

Цього разу Корольова вирішила приділити увагу своєму синові Архипу, який вже також встиг роздобути славу. Співачка присвятила йому свій новий трек "Синові", в якому заспівала про безмежну любов і постійну турботу.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У своєму відеокліпі Наташа Корольова показала архівні кадри народження і зростання свого сина. На знімках також засвітився і його батько Сергій Глушко - сім'я виглядала неймовірно щасливою. В кінці кліпу до співачки приєднався і сам Архип з Тарзаном, де вони мило обіймалися на камеру.

Фанати були в захваті від нової пісні виконавиці, назвавши її в коментарях дуже ніжною і чуттєвою.

Нагадаємо, що син королевою і Тарзана Архип Глушко повертався з коханою на пілоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у парі Тарзана і Королевою несподівано з'явилася третя: "Наташка, я і...".

Також Знай.uа писав, що пристрасні поцілунки королевою зі зрадником Тарзаном зіпсували соцмережам День святого Валентина.