У Львівській області чоловік підірвав гранатою себе і двох людей, до яких прийшов на зустріч.

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "Perepichka News".

Як Знай.uа повідомляв раніше, інцидент стався в суботу, 20 лютого, в місті Дрогобич Львівської області. Невідомий чоловік прийшов на зустріч до місцевого жителя і жінки з гранатою, яку в підсумку підірвав. В результаті вибуху загинули двоє людей-37 і 40 років. Жінці вдалося вижити: вона була госпіталізована з пораненнями.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) КК.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У той же час в мережі опублікували відео, на якому можна побачити момент вибуху. В ході нетривалої розмови чоловік дістав з внутрішньої кишені куртки гранату, яка пізніше вибухнула у нього в руках. Вибух відкинув усіх трьох співрозмовників на землю. Невідомо, чи було це навмисним рішенням чоловіка, або це сталося з необережності.

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна