Лідер російської опозиційної партії Володимир Жириновський запропонував встановити в РФ обмеження по вазі для громадян країни і чиновників.

Про це політик заявив під час ефіру на одній з місцевих радіостанцій.

За словами Володимира Жириновського, необхідно ввести на законодавчому рівні обмеження по вазі для звичайних громадян і чиновників. Лідер ЛДПР заявив, що для чиновників цей ліміт повинен бути на позначці в 100 кілограм, а для звичайних росіян – 80 кілограм.

"Вага чиновника - 100 кілограмів і не більше. А якщо 120, 150 - що це таке взагалі?"- обурився політик.

Жириновський зазначив, що на людей з надмірною вагою державі доводиться витрачати більше коштів, ніж на худих, і їм варто прописувати дієту. Він підкреслив, що в цей час "люди, які нормально себе почувають, від держави недоотримують.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Така заява чиновника не залишилася без уваги і незабаром була прокоментована колишнім головним санітарним лікарем РФ Геннадієм Онищенком. За словами нинішнього депутата Держдуми, встановлювати будь-які обмеження по вазі є нерозумним і порушує права людини.

"Найпростіша формула розрахунку ваги-це зростання мінус сто. Уявіть, якщо у молодої людини два метри зросту, для нього сто кілограмів якраз буде фізіологічною нормою. По-друге, це, звичайно, абсолютно неприйнятно з точки зору прав людини і так далі", - заявив Онищенко.

Нагадаємо, що лідер "ЛДПР" Володимир Жириновський розкрив докладний план захоплення України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя.

Також Знай.uа писав, що Жириновський звинуватив українців у вивченні державної мови.