П'ятий президент України Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною Порошенко злітав на вихідні до Стамбулу, де він мав зустрітися з константинопольським патріархом Варфоломієм. Повернення колишнього глави держави в Україну зафільмували очевидці.

Про політ експрезидента додому повідомляє телеграм-канал "Карточный офис".

Про візит Порошенка до Константинополя сам він ще і його преспредставники ще не звітували. Одним з перших інформацію про те, що Петро Олексійович з дружиною 20 лютого полетіли до Стамбулу рейсом ТК458 "Турецьких авіаліній", поширив колишній нардеп і член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко. Він же і висловив припущення або інсайд про те, що Порошенко зустрічатиметься з патріархом Варфоломієм.

Фото Telegram
Фото Telegram

А тепер з'явилися і кадри з п'ятим президентом на його шляху в Україну. Їх виклали в мережу інші пасажири літака, які навіть для іронічного відео підняли келиха з вином за здоров'я колишнього верховного головнокомандувача.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Петро Порошенко показав, за що його покохала дружина: шалена романтика.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський згадав події Революції Гідності: "Історія України почала переписуватися кулями".

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності