Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, позуючи під власний хіт "Скандал", який набрав популярність всього за кілька днів. Так, артистка позувала в дуже незвичайному образі, залишившись топлес і примірявши аксесуар у вигляді маски навколо обличчя, суцільно всипаної темно-синіми блискучими каменями. "Інопланетне" вбрання Тіна доповнила макіяжем, фішкою якого стала синя помада на губах.
При цьому численні шанувальники Кароль встигли помітити в кадрі чоловічу руку, яка ніжно торкалася обличчя і оголених плечей їх кумира. Українці навіть почали жартувати, що молдавський виконавець Дан Балан, з яким зірці не перший рік приписують роман, напевно ревнує Тіну до загадкової руки.

Фолловери не пройшли повз: "хай живуть розслідування чия ж це рука🔥", " Так-так,чоловіча рука 😏 десь на Мальдівах напружився один Балан 😁", " Рука мене лякає... 🙈 Точно не Тіни 🤗", "Наша скандалістка 💥", "Скажіть мені , що це рука Дана😂💃🏻", "Чия рука?🤣❤️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще