Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, викладаючи яскраві і креативні ролики, а тепер вирішила ще й підкорювати хіт лютого - соціальну мережу Clubhouse, суть якої полягає в подкастах і голосових чатах, де виконавиця планує розповідати про особисте і творче життя.

Красуня нагадала шанувальникам, що Clubhouse стала популярною завдяки твітам американського інженера, генерального директора SpaceX і мільярдера Ілона Маска. При цьому зірка розмістила стильний кадр, на якому позувала в розкішній довгій сукні пісочного кольору і білосніжних кросівках, блиснувши стрункою фігурою.

"Хочете, щоб я завела аккакнт в Clubhouse?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У сторіз ви відповіли, що не чули про Clubhouse, але вам цікаво.

Це соціальна мережа, яка увірвалася в світ недавно. Кожен, хто реєструється, отримує тільки два запрошення, які може передати друзям. Іншим вхід закритий. Самі розумієте, охочих багато, а запрошень мало.

Чому про неї всі заговорили👇

Ілон Маск зробив твіт про створення аудіочату там і туди захотіли всі.

Що за формат там👇

Це соціальна мережа для подкастів, голосових чатів. Аналогів поки немає.

Так що, зустрінемося в Clubhouse?"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".