Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе сімейне селфі з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко. Так, артистка разом з коханим вирушила підкорювати засніжені вершини, які якраз виднілися позаду парочки. Чоловік і дружина ніжно посміхалися на камеру, притулившись один до одного.

Варто відзначити, що в шлюбі з Володимиром Локотко у Ольги народилися двоє дітей: Валерій і Євдокія. Також красуня - щаслива мама 15-річної Злати Мітчелл від попередніх стосунків з британцем Нілом Мітчеллом.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю компліментами і відзначаючи зовнішню схожість подружжя: "Коли маєш такого чоловіка, хай весь світ зачекає!!! Ви-найкраща!❤ ️ ", "Як же ви схожі 😍один на одного! ❤ ️ ❤ ️ ", "Ой, які гарні!😍 😍 😍 ", "Красива пара. Бажаю вам взаємного щастя ❤️", " Гарна пара❤️😍", " такі красиві😍"," Щастя Вам, Ольга Михайлівна!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ви прекрасні! Божої благодаті Вашій родині, хай на душі буде таке ж світло, як на ваших обличчях на цьому фото❤️".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".