Українка з Києва поділилася в феміністському Facebook-співтоваристві уривком з книги "Про любов. Школа пані Фреймут", в якому є дивна цитата самої телеведучої Ольги Фреймут.

Як відомо, скандальна ексревізорка і головна захисниця етикету написала цей твір ще в 2018 році. Там йдеться про те, що Фреймут ніколи не робила аборт, тому що виступає проти такого і вважає це аморальним вчинком. Згідно з цитатою 38-річної телеведучої, вона б відмовила свою подругу від аборту, навіть якщо дитина від маніяка.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

"Моє перше університетське есей. За нього отримала іспит автоматом... Чого таке написала? Аборт ніколи не робила. І не зроблю. І подругу відмовлю. Навіть, якщо дитина від маніяка", - сказано в книзі "Про любов. Школа пані Фреймут".

книга Ольги Фреймут, скріншот з поста в Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут показала, як правильно аплодувати. Ведуча наочно продемонструвала, що не можна задирати руки вгору і голосно кричати або навіть насвистувати.

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут надихнула українців після пекельного 2020 року: "Бідність – це тимчасово".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут змусила красеня-чоловіка блищати на честь Різдва: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут розкрила сімейну таємницю, чоловік в курсі: "Закінчиться розлученням".