Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою вирушили на зимові канікули, вибравши для відпочинку райську Домінікану. Так, артист показав, як проводить останні дні відпустки, насолоджуючись сонечком на піщаному пляжі, поки над шоуменом височіли пальми.

Зірка приміряв білосніжну футболку зі срібним принтом-написом і яскраво-зелену бандану, сидячи на лежаку з сигарою в зубах. Юрій насолоджувався досить згубною звичкою, а в цей час вирішив ще й видати "народну піратську мудрість". Через те, що сигара в роті Ткача була значних розмірів, украънці так і не змогли розібрати слів і вивідати піратські таємниці.

"Народна піратська мудрість ... )))

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Запам’ятали?

Перекажіть 10-ти друзям і буде вам щастя )))"

Фолловери не пройшли повз: "Юрій ви що КУРИТЕ?", "Яка гарна українська мова після склянки рому"," Дуже зрозуміла мудрість😂 😂 😂", " обожнюю 😂 😂 😂 😂 😂 Ти такий один!", "Юра, повільніше - я записую!!!😂 😂 😂 ", "😂клас! Пірат із мультику"Острів скарбів"!😂".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність