У Шотландії сталася неприємна ситуація з одним чоловіком, який позбувся своєї мови під час вуличної бійки з жінкою.

Він був приголомшений, адже після цього чайка зістрибнула вниз і з'їла орган з порожнини рота. Ситуація сталася ще в серпні 2019 року з Джеймсом Маккензі і Бетані Райан - вони були залучені в божевільну бійку і вона нахилилася до нього, щоб поцілувати, після чого сильно вкусила мужчіу і вирвала шматок язика.

Потім велика чайка полетіла вниз і схопила м'ясистий м'яз дзьобом, а потім втекла, перш ніж поранений зміг її підібрати. Інцидент залишив Маккензі скаліченим на все життя. Райан визнала себе винною в нападі на Маккензі на слуханні в суді Единбурга минулого четверга. Прокурор суду шерифа Единбурга Сьюзан Діксон заявила, що між двома незнайомими людьми сталася сутичка на вулиці Лейт-Уок в столиці, і виникла суперечка.

Чайка, скріншот: Youtube
Чайка, скріншот: Youtube

Спочатку жінка намагалася піти від "протистояння", тоді як Маккензі продовжував вести себе агресивно і підійшов до неї зі стисненим кулаком. Але Бетані відповіла на його дії, відштовхнувши його. Після чого поцілувала в губи і прикусила язик. Через це йому довелося видалити частину мови розміром приблизно два на три сантиметри, за словами прокурора Сьюзан Діксон.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Згодом Бетані Райан була заарештована поліцією, тоді як Джеймс Маккензі звернувся до лікарні для лікування, адже з рани сочилася кров.

Нагадаємо, у Франківську банда малоліток "розстріляла" камери спостереження: "Просто розважалися"

Як повідомляв "Знай.ua", в київській підземці спортсмени жорстоко побили людей у погонах - "Оплатіть проїзд!"

Знай.ua писав, в Польщі агресивні грузини з ножами накинулися на українців: не поділили злоті