Оксана Марченко, українська телеведуча і дружина Віктора Медведчука, викликала підозри в українців — вони припускають, що жінка вдалася до пластичних операцій.

Колишня ведуча телешоу “Україна має талант” та "X-фактор" поділилася частиною світлин зі своєї роботи на ньому. Можна побачити як Марченко лежить у планці, бере інтерв’ю у кізоньок, стоїть на руках у силачів.

Ці ностальгічні світлини телеведуча супроводила таким постом:

“Доброго ранку, друзі мої! ☀️ Іноді хочеться натиснути на перемотку ⏮ і повернутися в якісь хороші часи ... Давайте згадаємо чудовий час "Талантів ..." і вас - талановитих! Мені шкода, що тоді я ще не знала про можливість ділитися цим в соціальних мережах”.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Хоча велика кількість коментаторів згадували це шоу під цим постом, дехто різко виразив свою думку щодо пластик і ін’єкцій, які телеведуча зробила з собою після того, як пішла з екрана. Справді, якщо розташувати старі світлини поруч з новими - стає помітною штучність обличчя зірки, дивна загостреність ліній і нерухливість частини м’язів.

Про всі ці зміни написали підписники: “Дуже помінялися в обличчі. Навіщо стільки колоти ін’єкцій? Ви ж і так красива”, “Дуже сумно дивитися, що ви зробили зі своєю красою. Ці фото - на них ви справжня.”

Нагадаємо, Ірина Білик показала свою нову "пластику" до Нового року: "Нарешті губи з'явилися"

Як повідомляв портал Знай.ua, Сумська розтанула в кріслі косметолога, пластика зробить диво: водив по обличчю, як хотів

Також Знай.ua писав, Ірина Білик показала, як виглядала до популярності і пластики: "Сьогодні я згадую..."