Відома українська акторка кіно і театру Ольга Сумська, яка днями виступала в Харкові з виставою Анна Кареніна, і де раптово зустріла гарний стінопис з Андрієм Кузьменком, вирішила похизуватися шикарними процедурами в косметологічній клініці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій Insta-stories Ольги Сумської.

Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram

"Супер апарат "GlovSolution" - наповнення шкіри вологою. Надсучасний, просто розкішний ефект.", - розповіла акторка в короткій історії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, як ніжні руки косметолога роблять свою "чарівну" справу. Останнім часом Ольга часто ділиться подібними публікаціями, показуючи, що шкірі потрібен догляд в будь-якому віці.

Ольга Сумська, фото-Instagram
Ольга Сумська, фото-Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Ольга Сумська має велику кількість шанувальників, які активно стежать за її життям в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 700 тисяч осіб. Телеведуча частенько радує своїх фанатів новими фото і відео, і періодично ділиться своїми рецептами і секретами краси.

А буквально днями шанувальники Ольги Сумської опублікували архівний знімок, де вона разом з сестрою Наталією позують в розкішних білих весільних сукнях. При цьому на фото можна помітити, що жінки виглядають дуже молодо і дійсно між ними є деяка схожість. Єдине, що разюче відрізняє сестер це їх зачіски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, режисера культового дитячого серіалу звинуватили в згвалтуванні підлітків: "Він був нам як батько".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська приміряла весільну сукню з найріднішою людиною, і це не чоловік: "Як дві половинки".

Знай.uа писав, до гримерки Сумської пробрався "фюрер", акторка просить українців про допомогу.