Відомий актор і співак Микита Джигурда знову одружився на своїй колишній дружині фігуристці Марині Анісіній.

Про чергове весілля 59-річного Джигурди стало відомо зовсім недавно, проте ім'я його обраниці всі знали вже давно. Нею стала його колишня дружина екс-фігуристка Марина Анісіна. За попередній шлюб (з 2008 року по 2016 рік) у зірок народилося двоє дітей, але незважаючи на них спортсменка подала заяву про розлучення через "неадекватність" чоловіка.

Рік тому стало відомо, що подружжя помирилося, але їхні плани були зруйновані пандемією коронавірусу. Коли ситуація більш чи менш вляглася, Джигурда і Анісіна вирішили офіційно укласти відносини, розписавшись в Грибоєдовському РАГСі Москви.

Дата одруження була обрана не випадково: 22 лютого 2021 року РАГСу виповнилося 60 років. Безліч закоханих хотіли одружитися в цю дату, проте пощастило лише зірковій парі. Варто відзначити, що подружжя спочатку хотіли вибрати 23 лютого, оскільки в 2008 році вони розписалися саме в цей день. Але цього разу вирішили не відмовлятися від пропозиції РАГСу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Микита Джигурда поцілував в губи вікових прихильниць Михайла Єфремова біля будівлі Мосміськсуду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джигурда порозумівся за розпусту в лазні з Волочковою.

Також Знай.uа писав, що Волочкова після сраму з Джигурдою згадала, що вона мати.